βοήθεια_σπίτι

 Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και των τριών Δήμων της ΠΕ καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

«Αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να  εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε  κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και  των τριών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που αυτές τις ημέρες, περισσότερο από ποτέ, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Εργάζονται καθημερινά και ασταμάτητα, αθόρυβα, προσφέροντας βοήθεια στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται.

 Στηρίζουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τους γονείς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις οικογένειές μας και οποιονδήποτε δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει από τα  προβλήματα αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης. 

Η συμβολή τους είναι πολύτιμη, αποτελεί παράδειγμα ευθύνης και  αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους.

 Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους εργαζομένους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που εξυπηρετούν και τα έξι χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας,   (Μεσοποταμία, Καλοχώρι, Άνω και Κάτω Πτεριά, Οινόη, Κολοκυνθού, Αγία Κυριακή), που πολλές φορές ξεπερνώντας τον εαυτό τους και το υπηρεσιακό τους καθήκον, βρίσκονται στο πλευρό όλων όσων το έχουν ανάγκη».

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

 Δημήτριος Σαββόπουλος

βοήθεια_σπίτι