ενθρόνιση Αργος Ορεστικό

Στο Άργος Ορεστικό, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Στο Άργος Ορεστικό, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του.

 Κατά το καλωσόρισμα του νέου πνευματικού μας πατέρα, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς επεσήμανε:

«Η σημερινή ημέρα είναι μέρα χαράς και γιορτής για την πόλη του Άργους Ορεστικού. Σήμερα, βρισκόμαστε όλοι εδώ, για να καλωσορίσουμε και  να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας στον Σεβασμιώτατο κ.κ. Καλλίνικο, την από Θεού ενίσχυση και δύναμη στο  σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Είθε η ευλογία του Κυρίου να συνοδεύει την ποιμαντορία του, να τον φωτίζει και να τον προστατεύει.

Σεβασμιώτατε,

Ο ερχομός σας, εγκαινιάζει μια νέα σελίδα για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Αναζωπυρώνει την προσμονή μας για μια νέα εποχή ενότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς.

Είστε ένας άνθρωπος νέος στην ηλικία, μορφωμένος, με μεγάλη εκκλησιαστική εμπειρία, βαθιές κοινωνικές ευαισθησίες και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Από τις λίγες ώρες που σας γνώρισα, διέκρινα και ξεχώρισα την απλότητα, την καλοσύνη, την ευγένεια και προπάντων την αγάπη σας για τα παιδιά και για όλους εμάς.

Είστε ένας Ιεράρχης που εμπνέει με τον λόγο του και αποπνέει σεβασμό.

Διαδέχεστε άξιους Ιεράρχες, όπως ο προκάτοχός σας Μακαριστός κυρός Σεραφείμ, που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα των χαρισμάτων του κατά την περίοδο της διακονίας του στην ιστορική μας Μητρόπολη.

Είμαστε όλοι βέβαιοι ότι θα είστε Άξιος συνεχιστής του.

Σεβασμιώτατε,

Από την πλευρά μας,  ως  περιφερειακή αρχή, θα σταθούμε διαρκής αρωγός στο πολύτιμο έργο σας. Δρώντας με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις μας, σεβόμενοι τους διακριτούς ρόλους, δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε, λειτουργώντας ουσιαστικά προς το κοινό καλό και την ευημερία των συμπολιτών μας.

Σας υποδεχόμαστε και σας καλωσορίζουμε στο Άργος Ορεστικό με συγκίνηση, ελπίδα, αγάπη και  σεβασμό.

 Εις έτη πολλά και ευλογημένα Δέσποτα !

ΑΞΙΟΣ!».

ενθρόνιση Αργος Ορεστικό

ενθρόνιση Αργος Ορεστικό

ενθρόνιση Αργος Ορεστικό

ενθρόνιση Αργος Ορεστικό

ενθρόνιση Αργος Ορεστικό