υπογραφή σύμβασης Κορησού

Υπογραφή σύμβασης για τις Ασφαλτοστρώσεις οδών Κοινότητας Κορησού από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Κοινότητας Κορησού»,  υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, την Παρασκευή  02 Δεκεμβρίου 2022, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Τσιάγγου – Κυριακίδου που κατάγεται από την Κορησό και εκ μέρους της τοπικής κοινότητας, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Κουζίνας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 74.000€ με Φ.Π.Α., του οποίου η κατασκευή χρηματοδοτείται πλήρως από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2022 (ΚΑΠ) της Π.Ε. Καστοριάς, ενώ ο Δήμος Καστοριάς αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης και την υλοποίησή του.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες δημοτικές οδούς εντός της κοινότητας της Κορησού και συγκεκριμένα θα γίνει απόξεση του παλιού ασφαλτικού οδοστρώματος, προσαρμογή στάθμης φρεατίων και σχαρών υδροσυλλογής, καθώς και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης με τις απαραίτητες αποκαταστάσεις.

 Η Περιφερειακή Αρχή προβαίνει συνεχώς σε έργα οδοποιίας με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών, παρέχοντας ένα ασφαλές δίκτυο στις μετακινήσεις τους.

υπογραφή σύμβασης Κορησού υπογραφή σύμβασης Κορησού