επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό

Ξεκίνησαν οι Εργασίες Ασφαλτόστρωσης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού, προϋπ. 5.175.000€

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την βελτίωση της πρόσβασης σε επιχειρηματικές μονάδες στο Δήμο Άργους Ορεστικού, επισκέφτηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος με την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Βάσω Σιδηροπούλου.

Πρόκειται για το έργο «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού» προϋπολογισμού: 5.175.000,00 € όπου ξεκίνησε ο σχεδιασμός, η ωρίμανση και η δημοπράτηση του έργου από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Ο κ. Σαββόπουλος είδε από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που βελτιώνει τις υποδομές όλων των επιχειρήσεων, ενώ τόνισε ότι σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση και με τον Δήμο Καστοριάς και θα έχουμε και εκεί την έναρξη των εργασιών, όπως και με τον Δήμο Νεστορίου.

Υπενθυμίζεται ότι με το έργο θα εκτελεσθούν εργασίες βελτίωσης της βατότητας σε 84 θέσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Άργους Ορεστικού, συνολικού μήκους 46 χλμ. και θα ωφεληθούν 88 κτηνοτροφικές και λοιπές επιχειρηματικές μονάδες.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής, συντήρησης οδών, ασφαλτοστρώσεις, τεχνικά έργα,  εργασίες καθαρισμού τάφρων και οχετών και θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου (100%) από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Δυτικής Μακεδονίας.

επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό

επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό

επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό

επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό

επιχειρηματικότητα_Άργος Ορεστικό