νέο ΔΣ εθελοντών αιμοδοτών

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς.

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς πραγματοποίησαν την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, με Πρόεδρο τον κ. Λευτέρη Ασλανίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσαν την κα. Κοζατσάνη για τη δράση τους, ενώ αμφίδρομο ήταν το ενδιαφέρον για ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και του Δότη Αιμοπεταλίων, καθώς οι ανάγκες  είναι σε αυξημένα επίπεδα.

Στόχος της Π.Ε. Καστοριάς είναι να παραμείνει αρωγός στις δράσεις του συλλόγου, καθώς αποτελούν πράξεις ανθρωπιάς και έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Περιφερειακή Αρχή –Π.Ε. Καστοριάς καλύπτει την μετακίνηση των εθελοντών που επιθυμούν να μεταβούν σε μεγάλα αστικά κέντρα (π.χ. Θεσσαλονίκη) για να υποβληθούν στη διαδικασία της Αιμοπεταλιοδοσίας.

νέο ΔΣ εθελοντών αιμοδοτών

Κατά τη διάρκεια της συναντώ ενημέρωσα την κα. Κοζατσάνη για τη δράση τους, ενώ αμφίδρομο είναι το ενδιαφέρον για αναδείξω της εθελοντικής αιμοδοσίας και του Δότη Αιμοπεταλίων, καθώς οι ανάγκες  είναι σε αυξημένα επίπεδα.

Στόχος της Π.Ε. Καστοριάς είναι να παραμείνω αρωγός στις δράσεις του συλλόγου, καθώς αποτελούν πράξεις ανθρωπιάς και έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο.

Αξίζει να σημειώσω, ότι η Περιφερειακή Αρχή -Π.Ε. Καστοριάς καλύπτω την μετακίνηση των εθελοντών που επιθυμώ να μεταβώ σε μεγάλα αστικά κέντρα (π.χ. Θεσσαλονίκη) για να υποβάλω στη διαδικασία της και Αιμοπεταλιοδοσίας. Να σημειώσω, ότι η Περιφερειακή Αρχή -Π.Ε. Καστοριάς καλύπτω την μετακίνηση των εθελοντών που επιθυμώ να μεταβώ σε μεγάλα αστικά κέντρα (π.χ. Θεσσαλονίκη) για να υποβάλω στη διαδικασία της Αιμοπεταλιοδοσίας