συνάντηση με μεταφορείς μαθητών

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  με τους Μεταφορείς Μαθητών. Χωρίς προβλήματα αναμένεται η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συνάντηση είχε  την  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ υπεραστικών και αστικών συγκοινωνιών, που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα,  με σκοπό τη ρύθμιση όλων των απαραίτητων λεπτομερειών που αφορούν τη μεταφορά των μαθητών, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη συνάντηση, όπου συμμετείχαν  τα αρμόδια τμήματα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης  και Διοικητικού – Οικονομικού, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους κλάδους των επαγγελματιών σχετικά  με τη μεταφορά μαθητών, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία, προς όφελος πάντοτε της μαθητικής κοινότητας.

«Χωρίς προβλήματα αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά όσον αφορά τις μετακινήσεις των μαθητών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος, επισημαίνοντας ότι οι τελευταίες εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν  με την διαπραγμάτευση νέων δρομολογίων ταξί σχολικού έτους 2020-2021, που θα  γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

συνάντηση με μεταφορείς μαθητών