Εκετελεστικός Γραμματέας Γ. Γρηγοριάδης-Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Σαββόπουλος

Στην Π.Ε. Καστοριάς ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση της Περιφέρειας ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Τον κ. Γρηγοριάδη υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του  ο Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, όπου συζήτησαν για τη σημαντικότητα του ρόλου του και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ακολούθησε συνάντηση  με τους Διευθυντές  και Τμηματάρχες των Αυτοτελών Τμημάτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, όπου εκεί τέθηκαν τα ζητήματα συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο κ. Γρηγοριάδης επισκέφτηκε όλα τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο κ. Σαββόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Γρηγοριάδη για την ως τώρα συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

συνάντηση εκτελεστικού γραμματέα με υπηρεσιακούς παράγοντες συνάντηση εκτελεστικού γραμματέα με υπηρεσιακούς παράγοντες συνάντηση εκτελεστικού γραμματέα με υπηρεσιακούς παράγοντες Εκετελεστικός Γραμματέας Γ. Γρηγοριάδης-Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Σαββόπουλος