κουπιά κωπηλασίας με ελληνική σημαία

Συγχαρητήρια από Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αδαμόπουλο σε Στεργιάκα & Εμμανουηλίδου για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

O Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους Καστοριανούς αθλητές και   μέλη της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Χρήστο Στεργιάκα, του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και την Θωμαή Εμμανουηλίδου, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, το οποίο διεξήχθη στη Λίμνη Μάλτα του Πόζναν της Πολωνίας από τις 25/07/18 έως τις 29/07/18.

Ο Χρήστος Στεργιάκας κατέκτησε  την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ των αγοριών (Χρήστος Στεργιάκας – Ιωάννης Καλανδαρίδης ), ενώ  η Θωμαή Εμμανουηλίδου κατέκτησε την τέταρτη θέση  στο  διπλό σκιφ  γυναικών ελαφρών βαρών (Αναστασία Βόντζου – Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου ).

Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε  με το ίδιο πάθος, γνωρίζοντας πολύ σύντομα και νέες διακρίσεις!

Ευχαριστούμε που μας κάνετε όλους υπερήφανους!