επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι

Σε περιοχές που Επλήγησαν από το Χαλάζι ο  Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Παραλίμνιες περιοχές της Καστοριάς επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος  προκειμένου να δει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση της 27ης Μάϊου  σε καλλιέργειες της περιοχής. Μαζί του βρισκόταν ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Παναγιώτης Πετρίδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε αγροκτήματα σε: Κεφαλάρι, Τοιχιό, Φωτεινή,  Πολυκάρπη και  Μαυροχώρι, όπου συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς και τον Πρόεδρο της ΓΕΟΚ Δημοσθένη Μωϋσίδη και ενημερώθηκε  για το μέγεθος της ζημίας που υπέστησαν  κυρίως οι καλλιέργειες  μηλιάς, κερασιάς και αμπελιού.

Όπως διαπιστώθηκε, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, πρωτίστως στην παραλίμνια ζώνη,  και ήδη ξεκίνησε η αναγγελία ζημιών από τους τοπικούς ανταποκριτές των δήμων, η οποία θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει οι παραγωγοί να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους για να δηλώσουν τις ζημίες τους.

επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι επίσκεψη σε περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι