επίσκεψη Υφυπουργού μετανάστευσης

H Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 στο γραφείο του, ο Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, στο πλαίσιο  επαφών  που πραγματοποιεί με διάφορους φορείς στην περιοχή.

Την Υφυπουργό συνόδευαν: η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου και o Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καστοριάς Βασίλης  Βελλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Υφυπουργό για διάφορα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που έχουν απασχολήσει την περιοχή, επισημαίνοντας  τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από την παράνομη διέλευση μεταναστών (κυρίως στην Ιεροπηγή), ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στο θέμα εργατών γης από τρίτες χώρες.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Μετανάστευσης αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στο μεταναστευτικό και επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συνέργειας  σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας  το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε περιοχή.

επίσκεψη Υφυπουργού μετανάστευσης

επίσκεψη Υφυπουργού μετανάστευσης