Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή και  Λαϊκή Αγορά από τoν Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας και την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών Χωρίς κατηγορία

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα εξέφρασε προς τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου «Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου», η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη,  την  Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, κατά την επίσκεψή της στη δομή φιλοξενίας.

Εκεί, συναντήθηκε, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, μονάχα με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου, Αναστασία Τσαδήλα, όπου  συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ  τόνισε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη του σημαντικού έργου που παρέχει το ίδρυμα, στους συνανθρώπους μας.

 Στη συνέχεια, η κα. Κοζατσάνη μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς και  αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά, συνομιλώντας με τοπικούς παραγωγούς – πολίτες, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες Ημέρες.

Να σημειωθεί, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προμηθεύτηκε και παρέδωσε τις προηγούμενες ημέρες,  στο Γηροκομείο, είδη προσωπικής υγιεινής, που είναι απαραίτητα για την φροντίδα των ηλικιωμένων.

 

επισκέψεις Μ. Τετάρτη επισκέψεις Μ. Τετάρτη επισκέψεις Μ. Τετάρτη

επισκέψεις Μ. Τετάρτη

επισκέψεις Μ. Τετάρτη επισκέψεις Μ. Τετάρτη επισκέψεις Μ. Τετάρτη επισκέψεις Μ. Τετάρτη Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.Ευχές σε Γηροκομείο – Καπή  Αντιπεριφερειάρχη ΚαστοριάςΕυχές σε Γηροκομείο – Καπή  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.