ΠΕ Καστοριάς-απαγόρευση

Διάψευση Δημοσιεύματος σχετικά με τις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς- Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Έπειτα από δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις «κρατούσες  σχέσεις» Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας-Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, λόγω Κορωναϊου, ο κ. Σαββόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Ουδέποτε χάλασαν οι σχέσεις μου με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη λόγω του Κορωναϊού. Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται συνεχώς σε επαφή μαζί μου, είναι ενήμερος για τις εξελίξεις στην περιοχή και τα κρούσματα που υπάρχουν.

Ήταν παρών στη σύσκεψη που έγινε  στην Π.Ε. Καστοριάς το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου 2020 μεταξύ των τριών Δημάρχων της Π.Ε. Καστοριάς, των Βουλευτών Καστοριάς και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, για τον συντονισμό των ενεργειών.

 Στην  αναφερόμενη έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς, (Κυριακή 15 Μαρτίου) όπου αποφασίστηκε η επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία ήταν σε γνώση του και σε συνεχή επικοινωνία μαζί μου.

Βρίσκεται συνεχώς στο πλάι των Καστοριανών. Με προτεραιότητα έστειλε πρώτα στην Π.Ε. Καστοριάς μάσκες σήμερα 19 Μαρτίου 2020, για την διάθεσή τους σε δομές της περιοχής για την προστασία και ενίσχυση του έργου τους.

Διαψεύδω το δημοσίευμα σας και προσωπικά θεωρώ ότι τέτοιες ώρες, όπου προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κρίση που διέρχεται η περιοχή μας και ολόκληρη η χώρα, είναι τουλάχιστον ΑΣΤΟΧΟ».