παράδοση παραλαβή

Αλλαγή  Σκυτάλης  στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Παράδοση-Παραλαβή Αντιπεριφερειάρχη.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Αλλαγή Σκυτάλης στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Παράδοση-Παραλαβή Αντιπεριφερειάρχη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021 η παράδοση – παραλαβή Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ο  απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος ευχήθηκε στη νέα Αντιπεριφερειάρχη  Δέσποινα Κοζατσάνη καλή πορεία και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, επισημαίνοντας πως θα είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί. Στη συνέχεια της παρέδωσε τα κλειδιά του γραφείου.

 Επίσης, ο κ. Σαββόπουλος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό  της Π.Ε. Καστοριάς, όλες τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου για την άψογη συνεργασία των  τελευταίων 26 μηνών.

Από την πλευρά της η κα. Κοζατσάνη μίλησε για μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. «Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη και αναγνωρίζω ότι η θέση του Αντιπεριφερειάρχη αποτελεί μια «βαριά» θέση ευθύνης. Σήμερα, παραλαμβάνω τη σκυτάλη από έναν καλό φίλο και συνεργάτη, τον Δημήτρη Σαββόπουλο, για να συνεχίσω  και να ολοκληρώσω το έργο που μαζί με τον κ. Κασαπίδη εκπονήσατε την προηγούμενη διετία», δήλωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της. Διαβεβαίωσε όμως, πως  «Ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε στο σχεδιασμό νέου προγράμματος και έργων και όλοι μαζί θα παλέψουμε, μέσω του κ. Κασαπίδη, να υλοποιήσουμε στο επερχόμενο διάστημα».

Η κα. Κοζατσάνη κλείνοντας, ευχαρίστησε τον κ. Σαββόπουλο για τη φιλία πολλών ετών που τους συνδέει, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι με την κοινή προσπάθεια όλων θα προσπαθήσει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  για τον τόπο μας.

Παρών στην παράδοση-παραλαβή ήταν ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Μάνος, όπου αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία και συνέχεια στο έργο τους.

παράδοση παραλαβή_Δέσποινα Κοζατσάνη-Δημήτρης Σαββόπουλος παράδοση παραλαβή_Δέσποινα Κοζατσάνη-Δημήτρης Σαββόπουλος παράδοση παραλαβή_Δέσποινα Κοζατσάνη-Δημήτρης Σαββόπουλος παράδοση παραλαβή_Δέσποινα Κοζατσάνη-Δημήτρης Σαββόπουλος παράδοση παραλαβή Δέσποινα κοζατσάνη_νέα Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς