Αδαμόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης) χειραψία με εκπροσώπους της διοργάνωσης 38ου FIM Motocamp

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται το 38ο FIM Motocamp στο Νεστόριο Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται το 38ο FIM Motocamp στο Νεστόριο Καστοριάς, μια διοργάνωση που η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς υποστήριξε έμπρακτα  από την πρώτη στιγμή.

Διακόσιοι είκοσι  (220) περίπου συμμετέχοντες από 18 διαφορετικές χώρες  όπως:  Φινλανδία, Ιταλία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα κ.α βρέθηκαν στην ακριτική μας περιοχή, έπειτα από την επιτυχημένη διοργάνωση της FIM, της Διεθνής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετισμού, που διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια  τέτοιες τουριστικές συναντήσεις.

 Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ανάλογες συναντήσεις  πραγματοποιήθηκαν το 2018 στις Δαλματικές Ακτές στην Κροατία, το 2017 στην Τοσκάνη της Ιταλίας, το 2016 στο Μαρόκο, ενώ η επιτροπή τουρισμού της FIM, ανέθεσε στην Ελλάδα-για πρώτη φορά- τη διοργάνωση του  38ου FIM Motocamp 2019. Στην Ελλάδα η διοργάνωση πραγματοποιείται από τις 17 ως τις 22 Ιουνίου στο Νεστόριο Καστοριάς, υπό την καθοδήγηση επιλεγμένων πιστοποιημένων και έμπειρων οδηγών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος υποδέχτηκε και καλωσόρισε σήμερα 21 Ιουνίου, στο παρκινγκ έναντι της ΠΕ Καστοριάς,  τους συμμετέχοντες και εκπροσώπους της διοργάνωσης, λίγο πριν οι μηχανές κάνουν το γύρο της λίμνης της Καστοριάς.

Αδαμόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης) χειραψία με εκπροσώπους της διοργάνωσης 38ου FIM Motocamp μηχανές με διάφορες σημαίες απο διάφορες χώρες μηχανές και άνθρωποι που συμμετέχουν στο 38o FIM Motocamp μηχανές και άνθρωποι που συμμετέχουν στο 38o FIM Motocamp μηχανές και άνθρωποι που συμμετέχουν στο 38o FIM Motocamp    μηχανές από Ιταλία που συμμετέχουν στο 38o FIM Motocamp μηχανές που συμμετέχουν στο 38o FIM Motocamp μοτοσικλετιστές   Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος πάνω σε μηχανή