Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο 04-06 Δεκεμβρίου στην περιοχή

Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Δ.Μακεδονίας στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration-M.B.A.) του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου – Καστοριάς του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Τερνόπολης (Ουκρανία).

Το 1ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό τους το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Black Diamond

Πραγματοποιείται το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 ο αγώνας Χαντ – Μπωλ Α2 Εθνικής Γυναικών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Α. Καστοριάς – Α.Ο. Ιωαννινων στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου ¨Διαμαντόνυφη¨ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 τον αγιασμός και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του Λαογραφικού Μουσείου

Πραγματοποιείται την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 ο αγώνας Χαντ – Μπωλ Β Εθνικής Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Α. Καστοριάς – Άνω Πόλη Άρτας στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.