ημερίδα για το ΤΕΒΑ

Με επιτυχία η Ημερίδα για το ΤΕΒΑ στην ΠΕ Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019,  εκδήλωση-ημερίδα για το Πρόγραμμα  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής  Συνδρομής»  του ΤΕΒΑ στην αίθουσα Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Την ημερίδα προλόγισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και η Συντονίστρια της Διαδικασίας Διανομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Μαρία Νάτσιου.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, ο Προϊστάμενος  της  Διαχειριστικής Αρχής ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ  Ιωάννης Πασπάλας και η  Προϊσταμένη της μονάδας Β της Διαχειριστικής Αρχής ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ  Ελένη Φωτοπούλου,  γνώρισαν στους ωφελούμενους ή δυνητικά  ωφελούμενους τις δυνατότητες κοινωνικών παροχών του ευρωπαϊκού αυτού προγράμματος.

Οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  αναλυτικά για το πού και πώς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και γενικότερα για τον τρόπο  υλοποίησης του προγράμματος, ενώ στη συνέχεια απαντήθηκαν τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί τους  από τους αρμόδιους του προγράμματος,  με απώτερο σκοπό  τη βελτίωση του.

Το ΤΕΒΑ συμβάλλει στην επίτευξη του ειδικού στόχου για την ανακούφιση της φτώχειας, παρέχοντας μη οικονομική βοήθεια στους απόρους με επισιτιστική ή και βασική υλική συνδρομή, ή και δραστηριότητες που αποσκοπούν στην κοινωνική ενσωμάτωση των απόρων.

ημερίδα ΤΕΒΑ ημερίδα ΤΕΒΑ ημερίδα ΤΕΒΑ φυλλάδια ΤΕΒΑ φυλλάδια ΤΕΒΑ ημερίδα ΤΕΒΑ ημερίδα ΤΕΒΑ Δημήτρης Σαββόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Ελένη Φωτοπούλου, Διαχειριστική Αρχή Μαρία Νάτσιου, Συντονίστρια Διασικασίας Διανομών ΤΕΒΑ Ιωάννης Πασπάλας, Διαχειριστική Αρχή