σύσκεψη έργα ΠΕΠ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη & Δημάρχου Γ. Κορεντσίδη για τα Έργα ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του Δήμου Καστοριάς.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στην Π.Ε. Καστοριάς, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη και τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη είδαν από κοντά την πορεία κατασκευής του κυκλικού κόμβου που βρίσκεται σε εξέλιξη, πλησίον του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας.

Πρόκειται για έναν κόμβο στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου-Λ. Κύκνων στη θέση που βρισκόταν  τα φανάρια, όπου θα βελτιώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο κέντρο της πόλης, με την ταυτόχρονη διαμόρφωση των εμπλεκόμενων οδών. Είναι ένα  έργο του Δήμου Καστοριάς, προϋπολογισμού 372.750 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Δυτικής Μακεδονίας.

κόμβος

κόμβος

κόμβος

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, όπου παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ντίνου Τσανούσα, του Αν. Διευθυντή της Διαχειριστικής Αρχής, Γιάννη Παπαδόπουλου, του στελέχους της Διαχ. Αρχής, Κλήμη Μαχαιρίδη, του Προϊσταμένου Προγραμματισμού Κώστα Αντωνίου και Τεχνικών Υπηρεσιών Μάκη Βαϊνά, έγινε διεξοδική ενημέρωση για την συνολική πορεία υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ του Δήμου Καστοριάς, τα οποία χρηματοδοτούνται από  (ΠΕΠ) Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Αρχή στοχεύει στην υλοποίηση έργων σε  όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και τις συνθήκες ασφάλειας των πολιτών.

σύσκεψη ΠΕΠ σύσκεψη έργα ΠΕΠ