Κοζατσάνη Δέσποινα

Συγχαρητήρια της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στους αθλητές της Περιφέρειας μας, την Ευαγγελία και τον Μίλτο, για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχαν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, αλλά και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, Ευαγγελία και Μίλτο,  αλλά και σε όλες τις ελληνικές αποστολές για τις μεγάλες επιτυχίες που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες, στο Μόναχο κατά την διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κωπηλασίας και στίβου αντίστοιχα.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά, πρωταθλητής Ευρώπης, ο Μίλτος Τεντόγλου. Το χρυσό παιδί από τα Γρεβενά κατάφερε για ακόμα μια φορά να βρεθεί στην πρώτη θέση στον τελικό άλματος εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο με άλμα 8,52μ.πραγματοποιώντας ρεκόρ αγώνων.

Ένα ακόμα όνειρο για αυτόν τον σπουδαίο αθλητή της Περιφέρειας μας όπως είπε και ο Μίλτος πραγματοποιήθηκε!

Η Ευαγγελία, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και της Εθνικής μας ομάδας, από την μεριά της κατάφερε για ακόμα μία φορά να μας εκπλήξει,  κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε επίσης στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η Ευαγγελία αν και αγωνίστηκε στην κατηγορία του σκιφ γυναικών, μία κατηγορία που δεν ανήκει, κατάφερε να αποδείξει για ακόμα μία φόρα, το τεράστιο ταλέντο της κατακτώντας την 2η θέση.

Αναγνωρίζουμε, τόνισε η κα Κοζατσάνη, ότι η συμμετοχή σας σε ένα Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα πολλών κόπων και προσπαθειών που έχετε καταβάλλει.

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με το ίδιο πάθος, τιμώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  και ολόκληρη την Ελλάδα, και εμείς σαν Περιφερειακή αρχή, θα συνεχίσουμε όπως πάντα, να είμαστε δίπλα σας.

 

Χίλια μπράβο Μίλτο, χίλια μπράβο Ευαγγελία !!!

Κοζατσάνη Δέσποινα