χαλαζόπτωση Κορέσετια

Στις περιοχές που επλήγησαν από το Χαλάζι η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κοζατσάνη και ο Θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Μάνος.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Στις περιοχές που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση της Παρασκευής 01 Ιουλίου, μετέβη το Σάββατο 02 Ιουλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασία Θωμάς Μάνος και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς, Παναγιώτης Πετρίδης.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν και είδαν από κοντά τις ζημίες που έχουν προκληθεί κυρίως σε φασολο-καλλιέργειες σε αγροκτήματα στο Μακροχώρι, τα Κορέστεια και τη Χαλάρα. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στην περιοχή έχουν πλήξει τόσο την παραγωγή, που κατά τόπους θεωρείται ολοσχερής.

Υπήρξε, μάλιστα, επικοινωνία με το παράρτημα του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, όπου τέθηκε το πρόβλημα, και ζητήθηκε σε άμεσο χρονικό διάστημα, οι αρμόδιοι γεωπόνοι  να επισκεφτούν την περιοχή για να πραγματοποιήσουν την εκτίμηση των ζημιών.

χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια χαλαζόπτωση Κορέσετια