ο Αντιπεριφερειάρχης στον νέο δρόμο

Ολοκληρώθηκε η Συντήρηση Οδοποιίας από Βυσσινιά προς Άγιο Αντώνιο. Στο σημείο παρέμβασης βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ολοκληρώθηκε  το έργο «Συντήρηση του δρόμου από Βυσσινιά προς Άγιο Αντώνιο», όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Σωτήρης  Αδαμόπουλος πραγματοποίησε επιτόπου επίσκεψη  την Πέμπτη 14 Ιουνίου  στην περιοχή, για να δει από κοντά τις εργασίες που εκτελέστηκαν, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τις παρεμβάσεις από τον υπεύθυνο επιβλέποντα του έργου.

Πρόκειται για έργο, συνολικού μήκους 2,2 χλμ.  όπου έγινε η βάση της οδοστρωσίας και έπειτα η ασφαλτική στρώση. Ο συνολικός του προϋπολογισμός ήταν 250.000€ και εκτελέστηκε υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καστοριάς μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Καστοριάς, όπου το ποσοστό συμμετοχής για την ΠΕ Καστοριάς ήταν  90% και του Δήμου  10%.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της οδού από τον αυχένα μέχρι το χωριό Άγιος Αντώνιος προγραμματίζονται άμεσες παρεμβάσεις σε σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα και σε μελλοντική χρηματοδότηση θα ολοκληρωθεί και η συντήρηση του υπόλοιπου οδικού δικτύου.