Δράση Καθαρισμού πεκ

Ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού των οδικών αξόνων Καστοριά-Δισπηλιό και Καλοχώρι-Νεστόριο από την Π.Ε. Καστοριάς.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η δράση καθαρισμού στους οδικούς άξονες Καστοριά – Δισπηλιό και Καλοχώρι- Νεστόριο, η οποία έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο 08-09 Απριλίου, και όχι στις 01-02 Απριλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, εξαιτίας έντονων βροχοπτώσεων.

Σκοπός της, ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα σεβασμού του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, μέσω της ομαδικότητας και του εθελοντισμού.

Τη δράση υποστήριξαν εθελοντικές οργανώσεις και σύλλογοι της περιοχής, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και το τμήμα Τροχαίας για την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα ασφάλειας των εθελοντών.

Αντίστοιχες ενέργειες προγραμματίστηκαν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, ενώ  πρόθεση της Περιφέρειας είναι να συνεχιστούν και μελλοντικά, σε διάφορους οδικούς άξονες, για τις οποίες θα υπάρξει σχετική  ανακοίνωση για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η Περιφερειακή Αρχή, με δράσεις σαν κι αυτές, στέλνει το δικό της μήνυμα, καθώς ο καθαρισμός των οδικών προσβάσεων και των κοινόχρηστων παράπλευρων χώρων, είναι δείγμα πολιτισμού.

 

Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ Δράση Καθαρισμού πεκ