καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου

Ολοκληρώθηκαν από την Π.Ε. Καστοριάς οι Εργασίες Καθαρισμού του ταμιευτήρα του Φράγματος Βράχου.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ολοκληρώθηκαν από την Π.Ε. Καστοριάς οι Εργασίες Καθαρισμού του ταμιευτήρα του Φράγματος Βράχου.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών του ταμιευτήρα του φράγματος Βράχου, του Δήμου Άργους Ορεστικού από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Σκοπός της παρέμβασης είναι η αύξηση της χωρητικότητας του ταμιευτήρα του ΤΟΕΒ Βράχου, για την καλύτερη άρδευση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της περιοχής.

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο σύμβασης του έργου: «Καθαρισμός ρεμάτων, συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς». Ο προϋπολογισμός είναι 1.930.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 541) ) της Π.Ε. Καστοριάς και η επίβλεψή του γίνεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου καθαρισμός ταμιευτήρα Βράχου