Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, μουσικός Pavlo Simtikidis, Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πασχάλης Βάσσος, Παναγιώτης Κώττας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς επισκέφτηκε ο Pavlo Simtikidis. Επιστρέφει στην Καστοριά για τη 2η του συναυλία

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τον Αντιπεριφερειαρχή Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα 25 Ιουνίου 2019, ο Παύλο Σιμτικίδης, ή  Pavlo, ο  Καστοριανός καλλιτέχνης, που είναι καταξιωμένος στο εξωτερικό και  γνωστός για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την Καστοριά, μιας και την προβάλλει με διάφορες δράσεις του (Pavlo – Live in Kastoria). Ο Pavlo βρίσκεται στην πόλη μας για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη του συναυλία  του.

Κατά  την διάρκεια της συνάντησης, όπου παρών ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πασχάλης Βάσσος και ο Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας, συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της συναυλίας του, η οποία θα υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Pavlo εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στην πατρίδα του, ενώ υποσχέθηκε μια συναυλία με πολλές εκπλήξεις για τους θεατές!!!

Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, μουσικός Pavlo Simtikidis, Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πασχάλης Βάσσος, Παναγιώτης Κώττας

Κατά την πρώτη  συναυλία του Pavlo στην Καστοριά, υπήρξε  βιντεοσκόπηση της συναυλίας και αποτέλεσε το βασικό κομμάτι μιας παραγωγής με τίτλο «Pavlo – Live in Kastoria”. Μαζί με πλάνα από την πόλη της Καστοριάς, από την Ακρόπολη και τη Σαντορίνη  το Βίντεο προβλήθηκε σε τηλεοπτικά κανάλια της Αμερικής, σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και την Ελλάδα (Ετ3).