ομιλία για γυναίκα

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς στην εκδήλωση: «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δίνοντας τον λόγο στις Γυναίκες της πόλης μας».

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  συμμετείχε ως ομιλήτρια, το Σάββατο 02 Απριλίου 2022, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δίνοντας τον λόγο στις Γυναίκες της πόλης μας».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η  Γενική Γραμματέας Δημογραφικής – Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Καλυψώ Γούλα.

Ομιλήτριες ήταν ακόμη: η Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου,  η εκπαιδευτικός και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς Ξένια Μπαλλή, η Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Καστοριάς Θωμαή Σιμώτα, η Συγγραφέας Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου,  η Εικαστικός Δωροθέα Χαρίτωνος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας Ειρήνη Χρηστάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ανωτέρω γυναικείες προσωπικότητες της περιοχής σκιαγράφησαν τον ρόλο της γυναίκας και μίλησαν για την ισότητα των φύλων.  Στις τοποθετήσεις τους, έθεσαν  μέσα από τα προσωπικά τους βιώματα, τον τρόπο που επέδρασε  και καθόρισε το γυναικείο τους φύλο, την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη.

ομιλία για γυναίκα ομιλία για γυναίκα ομιλία για γυναίκα