Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο και ΚΑΠΗ ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο χώρο.   Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Θεόδωρος Μυλωνάς, συνομίλησαν για θέματα που τους απασχολούν και ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση σε όλους.

Ο κ. Αδαμόπουλος δε δίστασε στο ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε προς όλους τους συμπολίτες μας, να παραλληλίσει τα Πάθη του Χριστού με τα Πάθη που βιώνει η χώρα μας, ευχόμενος να’ ρθει  γρήγορα η Ανάσταση για την Πατρίδα μας.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, είδε από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά που τους απασχολούν, ενώ εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη  του σημαντικού έργου που παρέχουν  στους συνανθρώπους μας.