επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής

Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Γενική Προξένου των ΗΠΑ  Elizabeth K. Lee στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφτηκε την Τρίτη 08 Ιουνίου 2021, η  Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονική Elizabeth K. Lee.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών και  γνωριμίας της κα. Lee με την περιοχή, τονίστηκε η διαχρονικά πολύ καλή συνεργασία των δύο χωρών, έγινε αναφορά σε θέματα της οικονομίας και της τρέχουσας επικαιρότητας, ενώ συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων των δύο πλευρών.

Ο κ. Σαββόπουλος υποδέχτηκε και καλωσόρισε  την Γενική Πρόξενο στην είσοδο του Διοικητηρίου μαζί με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος Κάλυ Κυριακίδου.  Στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο, όπου ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν την περιοχή, καθώς επίσης και  για τις ευκαιρίες που υπάρχουν για προσέλκυση επενδύσεων σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η γούνα, το υδάτινο στοιχείο, η εξαγωγή προϊόντων κ.α., η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορούν να γίνουν προς όφελος των δύο χωρών.

επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής

επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής  επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής

επίσκεψη γενικής προξένου Αμερικής