επίσκεψη υφυπουργού παιδείας

Επίσκεψη  του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.   

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρέθηκε, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας και των επαφών του με τοπικούς παράγοντες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς,  αφού καλωσόρισε τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων στην περιοχή μας, του επισήμανε την έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής προς τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ζήτησε την άμεση ενίσχυση της εκπαιδευτικής κοινότητας της Π.Ε. Καστοριάς, από πλευράς υπουργείου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην  αναγκαιότητα  κατασκευής νέου κτιρίου Μαθηματικής Σχολής  και φοιτητικών εστιών, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ τις υποδομές στην Καστοριά.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, του Προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), καθηγητή Περικλή Μήτκα, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς Βασίλη Βελίδη.

επίσκεψη υφυπουργού παιδείας επίσκεψη υφυπουργού παιδείας επίσκεψη υφυπουργού παιδείας επίσκεψη υφυπουργού παιδείας επίσκεψη υφυπουργού παιδείας επίσκεψη υφυπουργού παιδείας