Επίσημος Εορτασμός για την 1η του Έτους στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με την επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη και την κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016, ο καθιερωμένος εορτασμός για την «Πρώτη του Έτους», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς, των Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών, Φορέων, Συλλόγων, Σωματείων και πολιτών της ΠΕ Καστοριάς.

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο γεμάτο αγάπη, ειρήνη, δύναμη και αισιοδοξία» ευχήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και συνέχισε σημειώνοντας: «H συνεργασία όλων των αρχών της τοπικής μας κοινωνίας είναι σίγουρο ότι θα επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους μας».

Ο κ. Αδαμόπουλος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, οποίος βρέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος με τον Εντεταλμένο  Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού & Πολιτισμού, Παναγιώτη Κώττα που ήταν ο τυχερός και κέρδισε το φλουρί της πίτας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό