ΣΕΓΑΣ-ΚΡΙΤΕΣ

Εκ νέου Χαρτογράφηση & Πιστοποίηση με Διεθνή Χαρακτήρα οι Διαδρομές του Run Greece Καστοριά.

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Τους Ιταλούς κριτές Massimo Grandi και Eliza Grandi  υποδέχτηκε  στο γραφείο της σήμερα Πέμπτη 07 Απριλίου η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη. Τους διεθνείς κριτές συνόδευαν εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Αδάμ και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Ράπτης.

Οι διεθνείς κριτές βρίσκονται στην περιοχή μας για να πιστοποιήσουν όπως απαιτείται κάθε πενταετία, αλλά και να χαρτογραφήσουν με διεθνή πρότυπα εκ νέου τις διαδρομές του ημιμαραθωνίου, 5χλμ και 10χλμ του Run Greece Καστοριάς, μετά και από τα νέα έργα που γίνονται στην είσοδο της πόλης μας (κυκλικός κόμβος).

Οι αγώνες του Run Greece υπενθυμίζεται ότι διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World athletics) καθώς και του ΣΕΓΑΣ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη διεθνή πιστοποίηση αναγνωρίζονται οι επιδόσεις των αθλητών που θα επιτευχθούν στην Καστοριά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και προσμετρώνται στην βαθμολογία για την πρόκριση των αθλητών/τριών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΣΕΓΑΣ-ΚΡΙΤΕΣ