απαγόρευση κυκλοφορίας

Διακοπή κυκλοφορίας επί της Ε.Ο.12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή-Επταχώρι) από την διασταύρωση προς τον Γράμμο έως την διασταύρωση προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης και διοχέτευσή της μέσω της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης)

Ανακοινώσεις Γενικού Ενδιαφέροντος Ενημέρωση Πολιτών

Από το τμήμα  Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς γνωστοποιείται  ότι από την  Τρίτη 18-05-2021, στο πλαίσιο υλοποίησης του πρώτου υποτμήματος του δευτέρου τμήματος (2Α) του έργου «Αποκαταστάσεις στο δρόμο από Πεύκο προς Πευκόφυτο», έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού 12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή – Επταχώρι) σε εννέα (9) θέσεις μήκους 1.150 μέτρων, από την διασταύρωση προς τον Γράμμο έως την διασταύρωση προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από την διασταύρωση προς τον Γράμμο έως την διασταύρωση προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης και διοχέτευσή της μέσω της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης).

Αρχή της εφαρμογής της ρύθμισης (Χ.Θ. 0+000) είναι η διασταύρωση της Ε.Ο. 12 με την οδό προς τον Γράμμο (στο ρεύμα από Νεστόριο προς Επταχώρι) και πέρας η διασταύρωση της Ε.Ο. 12 με την οδό προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης (στο ρεύμα από Επταχώρι προς Νεστόριο).

Η διακοπή της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας ισχύει για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών.