Πρόγνωση καιρού

Δελτίο πρόγνωσης καιρού για αύριο Τετάρτη 26-01-2022.

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Δελτίο πρόγνωσης καιρού για αύριο Τετάρτη 26-01-2022.

Σύμφωνα με το Δελτίο πρόγνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για αύριο Τετάρτη 26-01-2022, (εκτός από την κεντρική και νότια νησιωτική χώρα), γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια .

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 .Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, θα διατηρηθεί όμως σε χαμηλά επίπεδα. Κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός τις πρωινές και τις βραδινές ώρες ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι τοπικά ολικός.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στη δυτική Μακεδονία τοπικά στους -13 με -15 βαθμούς  έως 0 βαθμούς Κελσίου.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να λάβουν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS)