Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων & Φίλων της λίμνης, στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στο γραφείο του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων & Φίλων της Λίμνης Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και  επισημάνθηκαν οι ανησυχίες τους σχετικά με τη λίμνη,  κυρίως όσον αφορά  σε θέματα φύλαξης για την παράνομη αλιεία, καθαρισμού της νότιας παραλίας για την απομάκρυνση μέρους της λάσπης του πυθμένα και των καλαμώνων στην είσοδο της πόλης, την δυνατότητα υποστήριξης ερασιτεχνικών αθλητικών αγώνων και παιδικών διαγωνισμών αλιείας, την κατασκευή πλωτών εξεδρών σε ορισμένα σημεία περιμετρικά της λίμνης κ.α.

O κ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται  αρωγός στην προσπάθειά τους, αλλά και στην επίλυση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων  του.