Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας

Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας
Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας για την ενημέρωση των μελών του και τον πολιτών, στο πλαίσιο της πληροφόρησης και Δημοσιότητας του έργου <<Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Ολοκλήρωση Υπηρεσιών>>το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα <<Ψηφιακή Σύγκλιση>> διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Esperos.
Θα παρουσιαστεί το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Ο Σύλλογος Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς ενόψει του προγράμματος δράσεων του σπουδαστηρίου του πραγματοποιεί ομιλία με θέμα : <<Καστοριά: 11 Νοεμβρίου 1949-11 Νοεμβρίου 2015 Η ιστορία γράφεται από τους ανθρώπους που την έζησαν!>> το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-13:00στην αίθουσα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Η Οργάνωση Ποντίων Ν.Καστοριάς ¨Ο Εύξεινος Πόντος¨ διοργανώνει το Μουχαπετ του συλλόγου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς.

Η Τοπική Κοινότητα Βασιλειάδας διοργανώνει εκδηλώσεις, για την επιμνημόσυνη δέηση του Υποσμηναγού Ευάγγελου Γιάνναρη που έπεσε στις 30-10-1940 στα υψώματα του << Προφήτη Ηλία >> Βασιλειάδας, την Κυριακή 01 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στον Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου στη Βασιλειάδα.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού– Παιδείας- Ανάδειξης Παλαιάς Πόλης – Εξυγίανσης Λίμνης θα πραγματοποιεί σειρά θεματικών ομιλιών την Κυριακή 01 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δήμου Καστοριάς.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι μπάσκετ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ Α.Σ. Άργους Ορεστικό – Γ.Σ. Λάρισας στο κλειστό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού.