Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

03-05 Οκτωβρίου| Πανελλήνιο Συνέδριο Επαρχιακού Τύπου στην Καστοριά!

3 Οκτωβρίου 08:00 - 5 Οκτωβρίου 23:30
Δωρεάν

 Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) διοργανώνει  03-05 Οκτωβρίου 2025, στην Καστοριά, το 55ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο!

Μια μοναδική ευκαιρία για την περιοχή μας να αναδείξει τα τοπικά της πλεονεκτήματα σε εθνικό επίπεδο, μέσα από συζητήσεις και εισηγήσεις καταξιωμένων δημοσιογράφων, επιστημόνων και πανεπιστημιακών.

 Στόχος: Η ενίσχυση του ρόλου των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και η ανάδειξη της σχέσης τους με την τοπική ιστορία, τον πολιτισμό και τους φορείς της Καστοριάς.

 Το συνέδριο περιλαμβάνει ειδικές συνεδρίες για την τοπική παράδοση, ιστορικά μνημεία και πολιτιστικά σημεία, καθώς και ξεναγήσεις που θα φέρουν στο φως τον πλούτο της περιοχής μας.

Details

  • Start: 3 Οκτωβρίου 08:00
  • End: 5 Οκτωβρίου 23:30
  • Cost: Δωρεάν
  • Event Tags:

Organizers

  • Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς
  • Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Venue

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.

Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο, ορισμένες πληροφορίες αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας με σκοπό να σας παρέχουν προσωποποιημένη ενημέρωση ή να συλλέγουν στοιχεία για στατιστικούς λόγους.