Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για το Χάλκινο Μετάλλιο  στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωπηλασίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος αλλά και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της Καστοριάς,  αλλά και σε όλες τις ελληνικές αποστολές, για τις επιτυχίες τους και τις διακρίσεις τους κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

 Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» Ζωή Φίτσιου μαζί με την συναθλήτριά της Μιλένα Κοντού κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών  αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά τη δυναμική της περιοχής μας στο άθλημα, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής αποστολής σε τέτοιες διοργανώσεις.

  H Ευαγγελία Αναστασιάδου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με την συναθλήτριά της Χριστίνα Μπούρμπου τερμάτισαν στην 6η θέση στο τελικό της δίκωπου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων μας για την προσπάθειά τους.

 Οι επιτυχίες τους μας κάνουν όλους υπερήφανους και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος. Σημαντικός  αρωγός σε αυτή τους την προσπάθεια  είναι φυσικά οι προπονητές και οι γονείς τους, στους οποίους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια.

 Εύχομαι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και είμαι βέβαιος ότι οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Ως Περιφέρεια θα είμαστε πάντοτε αρωγοί και θα στηρίζουμε κάθε τους προσπάθεια.